A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ceglédi Zoltán szerint Márki-Zay még egy kormányülés megtartására is alkalmatlan + videók

„Nincsen benne lényeglátás, arányérzék, és képtelen megkülönböztetni a Facebookon szembejövő dolgokat az élet nagy kérdéseitől” – szögezte le a politikai elemző.

Forrás: Mandiner2022. 02. 12. 19:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amint arról korábban a Mandiner beszámolt, Márki-Zay Péter élő vitára hívta Deák Dánielt. Erről beszélt az ATV Öt című műsorában Vona Gábor, Konok Péter, Ceglédi Zoltán és Hont András.

Öröm nézni ezt a vergődést: teljesen kikészültek a balliberálisok az ATV-ben attól, hogy Márki-Zay kihívott engem is vitázni

fűzte hozzá a diskurzushoz Deák Dániel. Ceglédi Zoltán fogalmazta meg legsarkosabban mondandóját:

– Azt látom, hogy itt

emberek még fel sem akarnak nőni a feladathoz, hogy pár hét múlva ezt az országot irányítani fogják.

Ha Márki-Zay Péternek tudása, igénye, ideje, koncepciója van arra, hogy megkeressen olyan embereket, akiknek hat méterrel alatta van a helye bármilyen táplálékláncban, akkor ő nem alkalmas arra, hogy egy kormányülést levezessen, mert nincsen benne lényeglátás, arányérzék, és képtelen megkülönböztetni a Facebookon szembejövő dolgokat az élet nagy kérdéseitől.

Ez szerintem egy óriási kudarc.

Borítókép: Képernyőkép a műsorból (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.