Sára Botond a szükséges ajánlások négyszeresét gyűjtötte össze Budapesten

A VIII. kerület korábbi polgármestere Józsefváros és Ferencváros képviseletéért indul az országgyűlési választáson.

2022. 02. 12. 11:45
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sára Botond a szükséges ajánlások négyszeresét gyűjtötte össze Budapest belső kerületeiben, már az aláírások gyűjtésének megkezdése után pár órával. A VIII. kerület korábbi polgármestere Józsefváros és Ferencváros képviseletéért indul az országgyűlési választáson.

Néhány óra alatt összegyűjtöttük a szükséges ajánlások közel négyszeresét, az aláírásokat már le is adtam, elsőként a jelöltek közül

– írta Sára Botond közösségi oldalán. Józsefváros volt fideszes polgármestere a Budapest 6-os választókerületben indul az országgyűlési választáson. Mint megjegyezte: „Ezzel a győzelemhez vezető út első lépését megtettük!”

Sára Botond a kormánypárti jelöltek közül is az elsők között adta le a szükséges ötszáz ajánlás négyszeresét. A fideszes politikus kihívója a a baloldali összegfogás jelöltje, Jámbor András, aki közösségi oldala szerint ötszáz aláírást gyűjtött össze. A 6-os választókerületben Döme Zsuzsanna, a Kétfarkú Kutya párt jelöltje is elindul.

Borítókép: Sára Botond (Forrás: Sára Botond Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.