Újabb információk derültek ki Hajnal Miklós végzettségéről

Hajnal évekig járt a Radnóti gimnáziumba, azonban magyar nyelven középiskolai érettségit ebben az intézményben semmilyen tárgyból nem tett.

Magyar Nemzet
Forrás: mandiner.hu2022. 02. 17. 11:13
Hajnal Miklós
Budapest, 2017. október 23. Hajnal Miklós szóvivő a Momentum Mozgalom Magyarorszg felbred cm nnepi rendezvnyn a belvrosi Szabadsg tren az 1956-os forradalom s szabadsgharc kitrsnek 61. vforduljn, 2017. oktber 23-n. MTI Fotó: Mónus Márton Fotó: Mónus Márton Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb információk láttak napvilágot a baloldal hegyvidéki jelöltjének Hajnal Miklósnak a végzettségéről írja a Mandiner.hu Az önmagára közgazdászként hivatkozó Hajnal Miklósról ugyanis ezúttal kiderült: 

még magyar középiskolában tett érettségivel sem rendelkezett, amikor magára már közgazdászként hivatkozott. 

A portál cikke szerint a baloldali politikus évekig járt a Radnóti gimnáziumba, azonban az intézményben nem tett magyar nyelven középiskolai érettségit, semmilyen tárgyból. Ezt követően egy magániskola, az International British School diákja lett, ahol nemzetközi érettségi bizonyítványt szerzett 2014-ben. A dokumentumot az International British School Budapest állította ki, ami nem mellesleg egy méregdrága magániskola. Ha valaki ugyanis jelenleg ebben az intézményben szeretné taníttatni a gyermekét, 

akkor annak életkorától függően 100 ezer forintos jelentkezési díjat, 350 ezer forint regisztrációs díjat, valamint 300 ezer forintnyi letétet kell fizetnie 

(utóbbi összeget az intézmény optimális esetben visszatéríti, amikor a gyermek befejezi tanulmányait az intézményben). 

Forrás: Mandiner

Az intézményben a tandíjak a 2021/22-es tanévre vonatkozóan 3 682 000 forint, valamint 7 001 000 forint között mozognak, a gyermek életkorától függően (kedvezmények nélkül). A International British School Budapest weboldalán található információk szerint a tandíj összege egy összegben vagy három részletben fizethető be.

Forrás: Mandiner

A Mandiner információi szerint Hajnal 2021-ben végül történelem érettségit is tett, de diplomával jelenleg nem rendelkezik. 

Borítókép: Hajnal Miklós (Fotó: MTI /Mónus Márton)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.