Varga Mihály: Nagy lehet a kétségbeesés a baloldalon

Egy baloldali sajtótermékben megjelent lejárató szándékú cikkre ragált Varga Mihály, aki tanáccsal is ellátta az ellenzéki zsurnalisztákat.

Forrás: Facebook2022. 02. 23. 17:09
20200618 Budapest Majdnem 1400 milliárd forintot költött az állam a válság hatásai­nak közvetlen kezelésére. A Magyar Nemzetnek adott interjúban Varga Mihály pénzügyminiszter elmondta: gazdaságvédelmi operatív törzs néven új testület alakul, ennek feladata a gazdaság növekedését fékező adminisztratív szabályok kiiktatása lesz. Fotó: Kurucz Árpád KA Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2020-ban, amikor a járvány miatt bezártak a hotelek, feleségemmel és négy gyermekemmel családi házat kerestünk a szabadság eltöltéséhez. Gyenesdiáson találtunk egy apartmant, amelyet végül tartós bérletbe vettünk – olvasható Varga Mihály Facebook-posztjában.

„A bérlést nemcsak az idei, hanem már a tavalyi képviselői vagyonnyilatkozatomban is feltüntettem, az oknyomozó újságírónak tehát nem kellett keresgélnie. Ám mivel 2021-ben nem volt választás, valószínűleg kevésbé volt érdekes az ügy” – jegyezte meg a pénzügyminiszter

„Az Átlatszó.hu valótlanul írja, hogy a piaci ár alatt, 100 ezer forintért bérlem az ingatlant. A valóság ezzel szemben az, hogy ennek másfélszeresét fizetem, amely – ellenőrizhető módon – megfelel a környék piaci árainak. A bérleti díj és rezsiköltségek mellett vállaltam az állagmegóvás és egyéb felújítási munkák költségeit is.”

Elindult a választási kampány, és a jelek szerint a baloldali kétségbeesés mára odáig jutott, hogy családom bérleményben töltött pihenését is kampánycélokra használják

– fogalmazott Varga Mihály.

„Továbbra is azt javaslom az álhírt közlő sajtóorgánumoknak, ha valóban zavaros ingatlanügyleteket keresnek, azt a fővárosi botrányok között tegyék” – írta zárásként a pénzügyminiszter.

Borítókép: Majdnem 1400 milliárd forintot költött az állam a válság hatásai­nak közvetlen kezelésére. A Magyar Nemzetnek adott interjúban Varga Mihály  pénzügyminiszter elmondta: gazdaságvédelmi operatív törzs néven új testület alakul, ennek feladata a gazdaság növekedését fékező adminisztratív szabályok kiiktatása lesz (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.