Csizmadia László: Ismét megmutatkozott a közösség összefogása, ereje

A CÖF elnöke szerint Orbán Viktor beszéde – amit félmillióan hallgattak meg – erőt sugárzott.

Munkatársuktól
2022. 03. 16. 14:45
null
Békemenet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ismét megmutatkozott a közösség összefogása, ereje az 1848–49-es forradalom és szabadságharc nemzeti ünnepén a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány által szervezett békemeneten” – írta szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Csizmadia László, az alapítvány elnöke. 

A kormány által megtett intézkedések a magyarság érdekeit követik, a miniszterelnök beszéde pedig erőt sugározott, amit félmillióan hallgattak meg annak ellenére, hogy „az ellenzék magyarellenes, több sebből vérző összetákolt nagygyűlését ugyanabban az időben hívták össze

– emelte ki Csizmadia.

Felhívta a figyelmet arra, hogy miközben civiljeink ezrei segítik a háború elől menekülőket szállással, étkezéssel és pénzadományokkal, a hazai baloldal álnok módon igyekszik háborúba sodorni hazánkat. Éppen ezért a békemenet vezényszavával: „No war”, nemet mondtak a háborúra, miközben az „identitásukat vesztett ellenzékiek farkasétvággyal szeretnék megszerezni a hatalmat” – hangsúlyozta.

Az alapítvány elnöke szerint elárulva hazánkat, a baloldaliak mérhetetlen módon veszik igénybe a külföldi támogatásokat, a „pár ezres nagygyűlésükre” pedig a miniszterelnök-jelöltjük, Márki-Zay meghívta azt a Donald Tuskot, „aki lengyelként sikeresen veri szét az Európai Néppártot, és aki a szmolenszki repülőgép lezuhanásakor testközeli módon fejezte ki Putyin elnökhöz vonzódását”. 

Hozzátette: erről az orosz sajtó annyit írt: „A mi emberünk Varsóban.”

„Tegnap megtörtént a kommunistákat és fasisztákat együtt képviselő ellenzéki pártok hattyúdala.” A kiöregedett „komszomolisták-ifjú kommunisták” megérettek leváltásukra – jelentette ki Csizmadia, aki úgy fogalmazott: a szellemi honvédőkből álló sokaságuk 2009 óta rendíthetetlen, mert a hazugságok helyett az igazságot követi. Szerinte „a népfelség az április 3-i országgyűlési választásokkor ítéletet mondhat. A ítélet indoklásához történelmi alapot adott március 15-i békemenet.” Végül arra buzdított, hogy „most előre, családjaink és gyermekeink jó sorsát biztosító április 3-i választások megnyeréséért”. 

Borítókép: Békemenet (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.