Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Deutsch: A magyar baloldal EP-képviselői tartózkodjanak a hazugságoktól!

Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációvezetője felszólította a magyar baloldal európai parlamenti képviselőit, tartózkodjanak a hazugságoktól, ne veszélyeztessék magyarok millióinak biztonságát felelőtlen nyilatkozataikkal.

Forrás: MTI2022. 03. 07. 15:22
DEUTSCH Tamás
Budapest, 2021. november 14. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetõje beszédet mond a párt 29. tisztújító kongresszusán a Hungexpón 2021. november 14-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A politikus hétfőn este közétett videónyilatkozatában emlékeztetett, hogy a héten lesz az április 3-ai országgyűlési választás előtti utolsó európai parlamenti plenáris ülésszak Strasbourgban.

Megszokhattuk már, hogy a magyar választási kampányok idején a magyar baloldal az európai parlamenti hazugságáradatot turbófokozatba kapcsolja– mondta.

Ezen a héten is arra készülnek „a GyurcsányMárki-Zay-féle baloldal” EP-képviselői – „Dobrevék, Ujhelyiék, Cseh Katalinék” –, hogy úgy támadják, rágalmazzák Magyarországot, „ahogy csak a csövön kifér” – vélekedett.

Hazánk szomszédságában azonban háború dúl. „Egy háború idején nem babra megy a játék”, meg kell őrizni Magyarország békéjét és biztonságát– jelentette ki a fideszes EP-képviselő.

Ebben a veszélyekkel terhes időben a Gyurcsány–Márki-Zay-féle baloldal EP-képviselői minden hazugsággal magyarok százezreinek ártanak – tette hozzá.

„A Magyarországgal szembeni parlamenti kirohanásaik, a nyilvánvaló hazugságaik, dezinformációik és rágalmaik terjesztése, Magyarország háborúba sordódását kockáztató kezdeményezéseik, hazánk energiabiztonságát fenyegető javaslataik magyarok millióinak biztonságát veszélyeztetik” – mondta.

Ezért tisztelettel, de határozottan felszólítjuk a magyar baloldal összes EP-képviselőjét, hogy tartózkodjanak a hazugságoktól – fogalmazott, hozzátéve: választási kampányhajrá ide, választási kampányhajrá oda, a hazugságaikkal és az összevissza kijelentéseikkel ne veszélyeztessék a magyarok békéjét és biztonságát.

„Elég volt a felelőtlenségükből” – mondta, arra kérve őket, hogy ne öntsék az olajat a tűzre.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti delegációjának vezetője beszédet mond a párt 29. tisztújító kongresszusán. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.