„Egy szülőnek kötelessége megvédeni gyermekét!”

A nem a jó választás a gyermekvédelmi népszavazáson, április 3-án – írja ma kiadott közleményében a Ficsak.

2022. 03. 23. 9:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hazánkban a gyermekvédelem ügye kiemelt fontossággal bíró ügy, melynek kapcsán az április 3-án zajló népszavazás is jelentőségteljes esemény lesz

– jelentette ki ma kiadott, lapunk számára eljuttatott közleményében a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak).

Azt írták; elkötelezettek a gyermekek védelme iránt, és egyetértenek a magyar kormány gyermekvédelmi népszavazásról szóló kezdeményezésével. 

– A népszavazáson való részvétellel minden magyar szülő kiállhat a törvény rendelkezései, így gyermekei védelme mellett – tisztázták. 

A Fiatal Családosok Klubja üdvözli és egyöntetűen támogatja a magyar kormány népszavazási kezdeményezését a gyermekvédelem ügyében, miszerint 

a szexuális propagandának nincs helye az iskolákban, az óvodákban, a reklámokban és a médiában. 

– A magyar családokat képviselő civil szervezetként álláspontunk, hogy 

a gyermekek szexuális nevelésének joga kizárólag a szülőké, akiknek elsöprő többsége elutasítja a kiskorúakat célzó LMBTQ-propagandát. 

Álláspontunk szerint az sem engedhető meg, hogy az Európai Bizottság brüsszeli bürokratái hatalmukkal visszaélve kötelezettségszegési eljárás keretében Magyarország ellen forduljanak a gyermekvédelmi törvény miatt – írták közleményükben. 

A Ficsak egyetért, és támogatja a törvény azon pontjait, amelyben az szerepel, hogy a kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást ne tartsanak, számukra nemi átalakító kezeléseket ne népszerűsítsenek, ne legyenek elérhetőek nemátalakító kezelések számukra, fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül ne mutassanak be, valamint a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat ne jelenítsenek meg. 

– A Fiatal Családosok Klubja, 

arra kér minden jóérzésű szülőt, hogy gyermeke védelme érdekében vegyen részt a gyermekvédelmi népszavazáson április 3-án. 

E szavazáson a magyar családok végre maguk dönthetnek gyermekeik jövőjét érintő, a gyermekvédelmi törvényhez kapcsolódó kérdéskörben, s ezzel a brüsszeli bürokraták és egyes aktivista csoportok erőteljes támadását közösen vissza tudjuk verni – zárták közleményüket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.