Ezen kérdésekről döntünk április 3-án Varga Mihály szerint + videó

Adókérdések, otthonteremtési támogatás folytatása, családtámogatási rendszer bővítése, munkahelyteremtés, vállalkozások támogatása – sorolta a pénzügyminiszter.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 03. 04. 14:11
20200618 Budapest Majdnem 1400 milliárd forintot költött az állam a válság hatásai­nak közvetlen kezelésére. A Magyar Nemzetnek adott interjúban Varga Mihály pénzügyminiszter elmondta: gazdaságvédelmi operatív törzs néven új testület alakul, ennek feladata a gazdaság növekedését fékező adminisztratív szabályok kiiktatása lesz. Fotó: Kurucz Árpád KA Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Közelítünk a választások időpontjához, április 3-hoz, és a választások tétje egyre több ember számára válik egyértelművé – erről beszélt Varga Mihály egy, a mai napon a Fidesz oldalára posztolt videóban. A pénzügyminiszter Pápán tartott lakossági fórumot, mely előtt röviden felvázolta, hogy milyen kérdésekben döntünk egy hónap múlva. 

– Ha a gazdasági metszetét nézzük, akkor az adókérdések, az otthonteremtési támogatás folytatása, a családtámogatási rendszer bővítése, a munkahelyteremtés, a vállalkozások támogatása a legfontosabb 

– sorolta a fideszes politikus, aki egyébként a miniszterelnök egyik helyettese is. 

Varga Mihály szerint nem mindegy, hogy visszafordulunk-e a 2010 előtti időszakhoz, és újra a megszorítások, az adóemelések lesznek majd a legfontosabb gazdasági kormányzati lépések; vagy pedig folytatjuk ezt a munkát, amit megkezdtünk, és ami bizonyított nemcsak a járvány időszaka alatt, hanem korábban is a konjunktúra időszakában. 

– Magyarország akkor is az élmezőnyben volt, legmagasabb növekedést tudta felmutatni, és 2021-ben is az egyik leggyorsabban újrainduló országok között volt – jelentette ki a pénzügyminiszter. 

Nagy tehát a tét, április 3-án legyünk ott mindannyian a szavazófülkékben

– zárta videóját Varga Mihály. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.