Nyomoznak a jobboldali médiumokat ért politikai támadás miatt

A Nemzeti Nyomozó Iroda hivatalból rendelte el az eljárást.

Magyar Nemzet
2022. 03. 29. 13:24
null
Hacker Using Laptop Against Multiple Monitors At Desk Fotó: Andrey Popov
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hatóságunk 2022. március 28-án 

hivatalból rendelt el nyomozást a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 423. § (2) bekezdés b) pontjába ütköző információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt 

ismeretlen tettes ellen – derült ki a Nemzeti Nyomozó Iroda által küldött válaszból, amelyet Tényi István juttatott el lapunk számára. A bejelentéseiről ismert, egykori országgyűlési képviselő arról érdeklődött, hogy indul-e nyomozás a hétfői, jobboldali médiumokat ért politikai támadás ügyében. 

Ismert, 

hétfőn reggel elérhetetlenné vált több online jobboldali portál, mint például a Nemzeti Sport, a 888, a Metropol, a Figyelő, a Szabad Föld és a Mandiner. 

A weboldalakon olyan üzenet jelent meg, amiben arra kérték a látogatókat, ne olvassák a jövőben ezeket a médiatermékeket, helyette különböző baloldalhoz köthető tartalmakat ajánlottak az olvasók figyelmébe. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.