Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Felhőátvonulások, kisebb záporok várhatók húsvétkor

Az elkövetkezendő napokban akár viharossá is változhat az idő.

Forrás: Met.hu2022. 04. 16. 8:49
Hollókõ, 2021. április 1. A hollókõi néptánccsoport tagjai palóc népviseletben locsolkodnak a hollókõi ófaluban tartott sajtórendezvényen 2021. április 1-jén. A településen a járványügyi helyzet miatt nem rendezik meg a húsvéti fesztivált. MTI/Komka Péter Fotó: Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyszombat

Felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Tartósabban sok felhő a nap első felében az északkeleti országrészben valószínű.Estére a legtöbb helyen csökken a felhőzet, a középső országrészben és a délnyugati megyékben marad legtovább felhős az idő – írja a Met.hu.

Forrás: Met.hu

Több helyen lehet zápor, zivatar, délelőtt a Dunától keletre, majd inkább a középső országrészben. Az északi szél nagy területen megerősödik, a Dunántúlon és az északkeleti megyékben viharos lökések is előfordulhatnak.A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 17 fok között valószínű.Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Húsvétvasárnap

Felhőátvonulásokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel.Elszórtan, elsősorban a Dunától keletre előfordulnak záporok.

Forrás: Met.hu

Az északi, északkeleti szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá is fokozódhat.A hőmérséklet délután többnyire 10 és 15 fok között alakul.

Húsvéthétfő

Felhőátvonulások várhatók hosszabb-rövidebb napos időszakokkal.Elszórtan előfordulhat zápor. Az északi, északkeleti szél sokfelé megerősödik.

A minimum-hőmérséklet többnyire –2 és +3 között valószínű, de a fagyzugokban hidegebb is lehet.A maximum-hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul.

Borítókép: A hollókői néptánccsoport tagjai palóc népviseletben locsolkodnak (Fotó: MTI/Komka Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.