Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Hollik István: A baloldal gátlástalansága nem ismer határokat

A kommunikációs igazgató szerint a baloldal ma is folytatja a magyar demokrácia történetének legnagyobb választási csalását.

Magyar Nemezet
Forrás: MTI2022. 04. 02. 13:18
HOLLIK István
Budapest, 2019. július 3. Hollik István kormányszóvivõ a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. július 3-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Úgy látszik, hogy a baloldal gátlástalansága nem ismer határokat. Hiába állapította meg pénteken a Nemzeti Választási Bizottság, hogy a baloldal által kiküldött sms-sek, telefonhívások törvénysértők, ők ezt mégsem hagyják abba – jelentette ki Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában.
– Immár négy napja sok százezer magyar állampolgár tapasztalja, hogy úgy kap telefonhívásokat, üzeneteket a baloldaltól, hogy erre soha, semmilyen engedélyt nem adott egyetlenegy baloldali pártnak vagy szervezetnek sem – mondta.
Ennek ellenére a baloldal szombaton is folytatja a magyar demokrácia történetének legnagyobb választási csalását, hiszen ma is több bejelentést kaptunk, hogy továbbra is kapnak állampolgárok kéretlen hívásokat– hangsúlyozta Hollik István. 

Kiemelte: az eddig is nyilvánvaló volt, hogy amit Bajnai Gordon segítségével a baloldal csinál, az durván törvénysértő, de ezt most egy határozatban a Nemzeti Választási Bizottság ki is mondta, sőt az adatvédelmi biztos is vizsgálódik az ügyben.
– Felszólítjuk a baloldalt, hogy azonnali hatállyal állítsa le a választási csalását. Számunkra pedig ezért is fontos, hogy vegyünk részt a választáson és ezzel akadályozzuk meg, hogy a baloldal kampányakciói célt érjenek – hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató.

Borítókép: Hollik István (Fotó: Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.