Lázár János: A békénk és biztonságunk pár száz szavazaton múlhat

Hódmezővásárhelyen országos viszonylatban is az egyik legmagasabb a részvétel, ezért a politikus szavazásra biztat.

Magyar Nemzet
2022. 04. 03. 17:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hódmezővásárhelyen országos viszonylatban is az egyik legmagasabb a részvétel. Nálunk a legnagyobb a küzdelem – írta legfrissebb posztjában Lázár János, a Csongrád-Csanád megyei 4. sz. országgyűlési egyéni választókerület képviselője.

A békénk és biztonságunk pár száz szavazaton múlhat – jelentette ki Lázár János, akinek ellenfele a baloldal miniszterelnök jelöltje, Márki-Zay Péter.

 

Lázár a Fidesz támogatására biztatott és azt írta: Ha még nem volt szavazni, mindenképpen menjen el. Az Ön szavazata döntő lesz!

Ahogy azt megírtuk, a politikus korábban jelezte:

A békére és a biztonságra szavaztam. Magyarországnak komoly és stabil kormányra van szüksége, amely garantálja, hogy kimaradunk a háborúból. Amely azért dolgozik, hogy a válságos időkben is működni tudjon a gazdaság, hogy az emberek biztonsága ne kerüljön veszélybe.

Ezután kifejtette, ma arra is szavazott, hogy legyen jobb vidéken élni. Hogy érvényt tudjon szerezni annak a programnak, amely több fejlesztést biztosít a vidéki településeknek és több lehetőséget a vidéki embereknek.

 

Borítókép: Lázár János szavaz (Fotó: Facebook)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.