Márki-Zay Péter továbbra is töretlenül ontja magából az egyértelmű hazugságokat

A baloldal kormányfőjelöltje most azt mondta, hogy vér alatt nem a fiataloknak a vérét értette, hanem azoknak a vérét, akiket megölnek a háborúban.

MEDIAWORKS-HÍRCENTRUM
2022. 04. 01. 18:24
MÁRKI-ZAY PÉTER ÖRKÉNYBEN
MÁRKI-ZAY PÉTER ÖRKÉNYBEN Forrás: VIDEA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor fegyvert szállít, a Magyar Közlöny márciusi 7-i számában le van írva

– Márki-Zay Péter az elmúlt időszakban számtalan alkalommal elmondta ezt a mondatot.

Azonban a Magyar Közlönyben az szerepel, hogy Magyarország más szövetséges tagállamokba engedélyezi a fegyverek szállítását, és biztonsági érdekekre hivatkozva nem engedélyezi az Európai Unió Tanácsának, hogy Magyarország területén szárazföldi és légi úton Ukrajnába fegyvereket szállítsanak.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje arról is beszélt, hogy a fiataloknak fontosabb a vér, mint az olaj, és párhuzamot vont az 1848-as és az 1956-os események és az orosz–ukrán háború között.

A politikus a Mediaworks–Hírcentrumnak most azt mondta, hogy vér alatt nem a fiataloknak a vérét értette, hanem azoknak a vérét, akiket megölnek a háborúban.

Borítókép: Videa/Mediaworks-Hírcentrum

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.