Rendőr a pécsi bankrabló! + videó

Elfogták a pécsi bankrablót, akiről kiderült, hogy a helyi rendőrség gazdaságvédelmi nyomozója. A nyomozó ügyészek éppen kihallgatják. Részleteket a nyomozás érdekeire való tekintettel nem közölnek.

2022. 04. 27. 17:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogták a pécsi bankrablót, akiről kiderült, hogy rendőr.

Az ATV Híradó információi szerint

a gazdaságvédelmi osztály egyik nyomozója az a rendőr, aki még 2020 májusában rabolt ki egy bankot Pécsen, a Komlói úton.

A  férfi több millió forintot zsákmányolt. A rendőrség a rablás napján közzétette a bank beltéri kameráinak felvételeit, melyeken a férfi arca is látszódott, amikor lehúzta egy pillanatra a maszkját.

A rabló zárás előtt nem sokkal tért be a pénzintézetbe. Közölte, hogy fegyver van nála, majd elő is vette a pisztolyt és pénzt követelt. A támadás során senki nem sérült meg. A férfi egyszerűen kisétált a pénzintézetből, majd nyoma veszett. 

A banki alkalmazottak és a biztonsági őrség nyugodt, higgadt temperamentumú, kommunikatív, intelligens embernek írták le, aki érzékelhetően jó helyismerettel rendelkezett.

A Központi Nyomozó Főügyészség délután közleményben reagált a világhálón futótűzként terjedő hírre. 

Közlésük szerint a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség rablás bűntette miatt folytat nyomozást. A vagyon elleni erőszakos bűncselekmény miatt folyamatban lévő eljárásban a nyomozati cselekmények jelenleg is folyamatban vannak.

Hozzátették: további információ az ügyben a büntetőeljárás érdekeire tekintettel jelenleg nem közölhető, ám az ügyben rövidesen további tájékoztatást terveznek.

Borítókép: A bankrabló lehúzta a maszkját, így megmutatta az arcát, ami alapján azonosítani tudták. (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.