Baloldali árulók leleplezését ígéri Márki-Zay Péter

A kampányban is többször vádolta szövetségeseit árulással, de nem nevezett meg konkrét személyeket.

Forrás: Facebook2022. 05. 13. 8:15
null
20220403 budapest mujegpalya ellenzeki kormany varo havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tégla-e, aki szóbaáll egy fideszessel?

– tette fel a kérdést ma reggeli Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter. 

A baloldal egykori miniszterelnöke megállapította, hogy a választási vereség óta visszatérő lejáratási kísérlet, és vádaskodás a volt szövetségesei részéről, hogy elfogadta a meghívást a köztévébe és szóba állt Lázár Jánossal, ezért csakis a hatalom ügynöke lehet.

Márki-Zay szerint azért nem mondhatott nemet a meghívásokra, mert 

a kampányban folyamatosan azt követelték, hogy baloldali politikusokat is engedjenek be a köztévébe, 

Hódmezővásárhely polgármestereként pedig ő maga azt szorgalmazta korábban, hogy Lázár János, a térség országgyűlési képviselője segítse a város fejlődését. 

A közmédiát érintő vádról utóbb persze kiderült, hogy a legtöbb esetben kaptak hívást, de nem reagáltak rá, valamint a baloldal ingyenesen felhasználható reklámidejét sem vette igénybe, míg a kutyapárt vagy a Mi Hazánk Mozgalom eljuttatta hirdetéseit az MTVA-hoz, és azokat játszották is. 

Bejegyzése végén Márki-Zay Péter azt is ígéri, hogy végre beszél arról, hogy kik szerinte a baloldalon, akik a kormányváltás ügyét elárulták. Mint írta: 

arra pedig, hogy kit támogatott a Fidesz az előválasztás második fordulójában, és ki mennyire igyekezett leváltani hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát, még visszatérek…

Emlékezetes volt, hogy az országgyűlési választási kampányban a miniszterelnök-jelölt többször beszélt árulókról saját szövetségesei körében, azonban konkrét neveket egyik alkalommal sem említett. 

Remélhetőleg hamarosan elárulja a baloldal egykori miniszterelnök-jelöltje, hogy kikre is gondolt. 

Borítókép: Márki-Zay Péter kampányol (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.