Jakab Péter leszámolna a puccsistákkal

A párt elnöke feljelenti Potocskáné Kőrösi Anitát, aki a kiszivárgott információk szerint a puccs élére állt.

2022. 05. 30. 17:01
20220315 budapest muegyetem rakpart az ellenzeki felszolalok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik elnökeként csak egy helyes döntést hozhatok: a mai napon elnöki kötelességemnél fogva, őrködve a párt törvényes működése felett, feljelentést teszek hűtlen kezelés, illetve hanyag kezelés kísérlete miatt, egyúttal a párt etikai bizottságánál kezdeményezem Potocskáné Kőrösi Anita kizárását a Jobbikból

– írja legújabb Facebook-bejegyzésében Jakab Péter. A Jobbik elnökének elmondása szerint nem engedheti el a füle mellett, hogy „az az ember, aki elnyerte a bizalmamat, visszaél a hatalmával és csődbe vinné a Jobbik alapítványát”. 

A szebb éveket is megélt párt elnökének nyilatkozata különösen érdekes annak fényében − amiről portálunk korábban már beszámolt −, hogy óriási botrány van a Jobbikban, hiszen többen is fellázadtak Jakab Péter és kabinetfőnöke, Molnár Enikő ellen. Jakab állítólag már nyíltan kimondta, hogy puccsot készítenek elő ellene, sőt már írásban is megfogalmazta a lemondását. 

Kiszivárgott információk szerint a puccs élére – Jakab Péter megdöbbenésére – Potocskáné Kőrösi Anita állt.

A Jobbik elnöke egyelőre nem reagált a sajtó megkeresésére. A bejegyzésében most azt írta, a sajtónak a kérdésben nem is fog nyilatkozni.

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.