időjárás 4°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo
A párt elnöke feljelenti Potocskáné Kőrösi Anitát

Jakab Péter leszámolna a puccsistákkal

Ternovácz Áron
2022.05.30. 17:01 2022.05.30. 17:15
Jakab Péter leszámolna a puccsistákkal

A Jobbik elnökeként csak egy helyes döntést hozhatok: a mai napon elnöki kötelességemnél fogva, őrködve a párt törvényes működése felett, feljelentést teszek hűtlen kezelés, illetve hanyag kezelés kísérlete miatt, egyúttal a párt etikai bizottságánál kezdeményezem Potocskáné Kőrösi Anita kizárását a Jobbikból

– írja legújabb Facebook-bejegyzésében Jakab Péter. A Jobbik elnökének elmondása szerint nem engedheti el a füle mellett, hogy „az az ember, aki elnyerte a bizalmamat, visszaél a hatalmával és csődbe vinné a Jobbik alapítványát”. 

A szebb éveket is megélt párt elnökének nyilatkozata különösen érdekes annak fényében − amiről portálunk korábban már beszámolt −, hogy óriási botrány van a Jobbikban, hiszen többen is fellázadtak Jakab Péter és kabinetfőnöke, Molnár Enikő ellen. Jakab állítólag már nyíltan kimondta, hogy puccsot készítenek elő ellene, sőt már írásban is megfogalmazta a lemondását. 

Kiszivárgott információk szerint a puccs élére – Jakab Péter megdöbbenésére – Potocskáné Kőrösi Anita állt.

A Jobbik elnöke egyelőre nem reagált a sajtó megkeresésére. A bejegyzésében most azt írta, a sajtónak a kérdésben nem is fog nyilatkozni.

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Havran Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.