Varga Judit: Mi vagyunk Európa kincskereső kisködmöne

A ködmön akkor szorít, akkor izzaszt, amikor baj van a becsülettel, a lelkiismeret pedig jelez – magyarázta a miniszter.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 05. 13. 13:19
null
2021.05.29. Budapest Varga Judit igazságügyi miniszter Fotó: Kurucz Árpád Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország Európában betöltött szerepét a Móra Ferenc-féle ifjúsági regényből megismert ruhadarabéhoz hasonlította Varga Judit a tegnap megtartott Quo vadis, Európa? – Nemzetek Európája és a magyar érdek című konferencián.

A ködmön akkor szorít, akkor nehéz, akkor izzaszt, amikor baj van a becsülettel, amikor a lelkiismeret jelez, amikor tisztességtelenséget, árulást jelez

– magyarázta az igazságügyi miniszter. Szerinte Magyarország alkotmányos önazonossága más uniós tagállamok számára is jelzi, hogy mikor kell visszatérni azokhoz az európai értékekhez, amik alapján egykor mindannyian útnak indultunk. 

Az tegnapi eseményről szóló tudósításunkat ITT tudják elolvasni. 

Borítókép: Varga Judit igazságügyi miniszter. Fotó: Kurucz Árpád

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.