KDNP: Köszönet a pedagógusoknak

Simicskó István frakcióvezető szerint óriási felelősségük van a tanítóknak, hogy milyen emberek is lesznek gyermekeink.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 06. 05. 17:00
null
Pedagógusnapi díjátadó a Pesti Vigadóban Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hálával gondolunk mindenki munkájára, aki óvodában, iskolában tanítja az ifjúságot, és így tenyerén hordozza a magyar jövőt

– emelte ki vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP). A párt frakcióvezetője, Simicskó István által jegyzett közleményben az olvasható, hogy nekik, kereszténydemokratáknak egész politikájuk középpontjában a családok állnak. 

Hazánk és nemzetünk jövője pedig ezen családokban felnövekvő fiatal nemzedékre épül

– fogalmaztak, hozzátéve: az ő tudásuk, felkészültségük és éleslátásuk pedig nemcsak szüleik, de az őket tanító pedagógusok kezében van. Hangsúlyozták: „Így óriási felelősségük van, hogy milyen emberek is lesznek gyermekeink, unokáink.”

A KDNP pedagógusnapon köszönetét és háláját fejezte ki a pedagógusok felé, hogy „tudásuk, életbölcsességük és tapasztalataik átadásával segítenek abban, hogy úgy nőjenek fel utódaink, hogy értékes, boldog és a kor kihívásaival szemben felvértezett tudás birtokában léphessenek majd a helyünkre” – olvasható a közleményben.

 

Borítókép: Pedagógusnapi díjátadó a Pesti Vigadóban, Budapest, 2022. május 31. (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.