Orbán Viktor két nemzetbiztonsági szolgálat élén is vezetőváltást hajtott végre

A Nemzeti Információs Központ és a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatóját is felmentette és új vezetőket nevezett ki Orbán Viktor miniszterelnök.

Forrás: MTI2022. 06. 05. 11:01
Szabó Hedvig
Budapest, 2014. július 21. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat fõigazgatói pozíciójára jelölt Szabó Hedvig beszél meghallgatásán az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésén 2014. július 21-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Közlöny legfrissebb száma szerint Takács Tibort, a Nemzeti Információs Központ főigazgatóját pénteki hatállyal mentették fel tisztségéből. Szombattól Kovács Zoltán András a Nemzeti Információs Központ főigazgatója.

Szintén pénteken távozott Szabó Hedvig a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat éléről. A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatójává Kiss Csabát nevezte ki a kormányfő – olvasható a Magyar Közlönyben.

Borítókép: Szabó Hedvig beszél (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.