Gyurcsány Ferenc ismét készül

A Demokratikus Koalíció elnöke a mostani tüntetéseket kihasználva térne vissza a hatalomba.

Magyar Nemzet
2022. 07. 13. 11:09
20200301 Budapest Kongresszusi Központ Demokratikus Koalíció X. tisztújító kongresszus Magyar Nemzet fotó:Mirkó István Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Készülünk 

– írta Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben. A baloldal bukott miniszterelnöke a kormány munkájáról szólva úgy fogalmazott, hogy „háború a becsapott választókkal, háború Európával, háború az ellenzékkel”.

Továbbá Gyurcsány arról lamentált, hogy mindenki ellenség. 

Nincs ilyen ország. Nincs ilyen kormány– vélekedett a 2006-os őszi eseményekkel hírhedtté vált volt kormányfő.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a közösségi oldalán kiemelte:

Gyurcsány hergeli az embereket és kormányzásra készül, miközben egyszer már tönkretette az országot.

Mint ismert, néhány nappal ezelőtt a Demokratikus Koalíció elnöke egy hasonló hangvételű posztban arról értekezett, hogy megtanulták 2002 és 2006 leckéjét, de még a 2022-es választások „más természetű leckéjét” is. Emellett ugyancsak arról írt, hogy „készülnek”.

Fontos megjegyezni, hogy hatalomba visszavágyódó DK-vezér múlt szombati posztja után tegnap a Gyurcsány Ferenc vezette baloldali képviselők egy része is ott volt azon a budapesti demonstráción, amit a kataadózás átalakítása ellen szerveztek, és amivel megbénították a főváros egyes pontjait. Többek között momentumos politikusok is részt vettek a tegnapi tüntetésen, akik ma este hat órára újabb demonstrációt hirdettek meg a Parlament elé, a Kossuth térre.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.