Huncut Szilva Herceggel ünnepelhetjük idén Magyarország születésnapját

A Magyarország tortája verseny idei győztes tortáját többek között a Magyar ízek utcájában kóstolhatjuk meg – írta ki Szentkirályi Alexandra a Facebook-oldalára.

Forrás: FACEBOOK/SZENTKIRÁLYI ALEXANDRA2022. 08. 08. 17:04
ORSZÁG TORTÁJA _ FORRÁS _ SZENTKIRÁLYI ALEXANDRA FACEBOOK-OLDALA
ORSZÁG TORTÁJA _ FORRÁS _ SZENTKIRÁLYI ALEXANDRA FACEBOOK-OLDALA Forrás: SZENTKIRÁLYI ALEXANDRA FACEBOOK-OLDALA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bemutatták azokat a díjnyertes cukrászremekeket és kenyereket, amelyekkel idén a Szent István-napon Magyarország születésnapját ünnepelhetjük – írta ki Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalára.

A kormányszóvivő kifejtette:

a Magyar Cukrász Ipartestület tizenhatodik alkalommal hirdette meg a Magyarország tortája versenyt, amelynek idei győztese a nagykőrösi Vanília & Gelarto Kézműves Cukrászatból került ki, Karikó Orsolya kezei alól.

A családi cukrászda csak néhány éve nyitott meg, de a kitartó munkának, a következetes üzleti vezetésnek és a kiváló anyagok használatának köszönhetően nemcsak a nagykőrösiek, de az egész környék kedvencévé vált.

A győztes tortákat augusztus 19-től lehet megkóstolni az ország számos cukrászdájában és Budapesten, a Magyar ízek utcájában is árusítják majd őket – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-bejegyzésében.

Borítókép forrása: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.