Jogerős ítélet állapította meg, hogy lapunk megsértette Draskovics Tibor jóhírnevét

2022. 08. 10. 15:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bíróság megállapítja, hogy az alperes megsértette a felperes jóhírnévhez fűződő jogát azzal, hogy az általa kiadott magyarnemzet.hu nevű online sajtótermékben a 2020. április 29. napján megjelent, Draskovics belekeveredett a fővárosi zaklatási ügybe című cikkben valótlanul állította a felperesről, hogy zaklatási ügybe keveredett, a Nagy Zsolttal szemben zaklatás gyanúja miatt indult vizsgálat minden fázisa körül a felperes bábáskodott, a hatáskörét jócskán túllépte, ő mozgathatta a háttérből a szálakat, valamint öt, zaklatás miatt panaszt tevő munkatársnak megígérte, hogy csak az ő jóváhagyásával rúghatják ki őket a következő két évben. (https://magyarnemzet.hu/belfold/2020/04/draskovics-belekeveredett-a-fovarosi-zaklatasi-ugybe)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.