Pápai áldásban részesült Semjén Zsolt

A miniszterelnök-helyettes hatvanadik születésnapja alkalmából apostoli áldást kapott az egyházfőtől.

Forrás: Facebook/Semjén Zsolt2022. 08. 09. 18:55
SEMJÉN Zsolt
Budapest, 2022. március 9. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes beszédet mond a Hungary Helps programról szóló Arcok és történetek - Magyar segítség a kereszténység bölcsõjében címû kötet bemutatóján Budapesten, Scruton Közösségi Térben 2022. március 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Semjén Zsolt hatvanadik születésnapja alkalmából apostoli áldást kapott Ferenc pápától – írta a Facebook-oldalán a miniszterelnök-helyettes.

A KDNP-s politikus által közzétett üdvözlőlapon az olvasható:

Őszentsége Ferenc pápa szívből adja apostoli áldását hatvanadik születésnapja alkalmából Semjén Zsolt életére, családtagjaira és barátaira, kérve számukra a bőséges mennyei kegyelmek és vigasztalások ajándékát és a Boldogságos Szűz Mária állandó segítségét.

A keltezés szerint az üdvözlőlapot 2022. július 22-én állították ki Vatikánvárosban, és Konrad Krajewski pápai főalamizsnás, bíboros ellenjegyezte a dokumentumot. 

Borítókép: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.