A Klubrádióban vett magának műsoridőt V. Naszályi Márta

Nem javul a baloldali polgármester, és a vele szembefordult ex-jobbikos képviselők közti viszony.

2022. 09. 20. 18:00
null
20211206 budapest varoshaza vizsgalobizottsagi ules havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Alkalmanként több mint százezer forintért vesz magának műsoridőt a Klubrádióban V. Naszályi Márta budavári polgármester – ezt állítja róla az egykor vele szövetségben politizáló önkormányzati képviselője. Varga Dániel volt jobbikos politikus a közösségi oldalán azt írta

A Budavári Önkormányzat pár hónappal ezelőtt olyan kommunikációs megállapodást kötött az – amúgy csak online működő, alig pár ember által hallgatott – rádióval, amely alapján önkormányzatunk a kerületben élők adóforintjaiból 112 500 forint + áfát fizetett alkalmanként azért, hogy a kerületi polgármester öt percet szerepelhessen a Reggeli gyors című műsorában.

A jelenleg a Polgári Válasz (PV) nevű pártban politizáló politikust állítása szerint be is hívták a Klubrádióba, még a két héttel ezelőtti időközi önkormányzati képviselő-választással kapcsolatosan. Ő azonban nem élt a lehetőséggel, mert nem értett egyet a polgármester által kötött megállapodással. Szerinte 

a kerületi költségvetés nem a polgármester pénztárcája, nem ebből kellene fizetnie a baráti médiumok működtetését.

V. Naszályi Márta egyébként nem csak a Fidesz–KDNP szeptember 11-i győzelme miatt került kisebbségbe az I. kerületi képviselő-testületben, korábban – a most őt bíráló – Varga Dániel és egy másik volt jobbikos képviselő is szembefordult vele. Egy interjúban a PV-s képviselő azt mondta róla: 

Korábban is képtelen volt engedni a baloldali gondolkodásából, és sokszor masszívan erőltette szélsőbaloldali nézeteit.

Borítókép: V. Naszályi Márta, polgármester (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.