Tűz ütött ki a felgyői hulladékkezelőben + galéria

Több mint ötven tűzoltó próbálja megfékezni a lángokat a Felgyői Regionális Hulladékkezelő Központban, ahol vasárnap dél körül ütött ki tűz – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Forrás: MTI2022. 09. 11. 16:19
null
Felgyõ, 2022. szeptember 11. Tûz a Felgyõi Regionális Hulladékkezelõ Központban 2022. szeptember 11-én. Több mint ötven tûzoltó próbálja megfékezni a lángokat a központban, ahol dél körül ütött ki tûz. A hulladék több száz négyzetméteren ég Tömörkény határában, a Gátér felé vezetõ út közelében. A lángok a központ épületeit is veszélyeztetik, de személyi sérülés nem történt. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Krisztina közölte, a hulladék több száz négyzetméteren ég Tömörkény határában, a Gátér felé vezető út közelében. 

A lángok a központ épületeit is veszélyeztetik, de személyi sérülés nem történt.

A helyszínre nyolc településről – Csongrádról, Szegedről, Kistelekről, Szentesről, Kiskunfélegyházáról, Kiskunmajsáról, Kunszentmártonról és Kecskemétről – riasztották a hivatásos tűzoltókat. A kiemelt, 5-ös fokozatú tűz oltásában 14 egység, 51 tűzoltó vesz részt, tevékenységüket munkagépekkel is segítik – tudatta a főhadnagy.

Borítókép: Tűz a Felgyői Regionális Hulladékkezelő Központban 2022. szeptember 11-én (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.