Karácsonyi adománykampányt indít az Egyszülős Központ

A központ 200 vidéki és 200 budapesti egyszülős családot lep meg az ünnepekre egyenként negyvenezer forintos ajándékcsomaggal.

Magyar Nemzet
2022. 11. 24. 10:42
null
Boldogkőújfalu, 2019. november 7. Gyerekek és szüleik játszanak az Ökumenikus Segélyszervezet megújult Biztos Kezdet Gyerekházában Boldogkőújfaluban, az átadása napján, 2019. november 7-én. A hátrányos helyzetű gönci járásban lévő településen több mint 50 millió forintból kívül-belül megszépült a ház, amely kisgyermekeknek és családjuknak kínál esélyt a felzárkózásra. MTI/Vajda János Fotó: Vajda János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony közeledtével az Egyszülős Központ – támogatói felajánlásoknak köszönhetően – 200 vidéki és 200 budapesti egyszülős családot lep meg az ünnepekre egyenként 40 ezer forintos ajándékcsomaggal.

Az Egyszülős Központ azt közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy ebben az évben Színházak az egyszülősökért címmel kampányt indítottak: karácsonyi nagykövetnek kérték fel a megyeszékhelyek színházigazgatóit, akik a saját városukban adják át az ajándékcsomagokat.

A felkérést kivétel nélkül minden megkeresett színház elfogadta, így minden megyébe tudnak csomagot küldeni az egyszülős családoknak – tették hozzá.

Az ajándékcsomagot november 28-ig az Egyszülős Központ honlapján lehet igényelni.

Karácsonyi nagyköveteiket december 13-án a budapesti Egyszülős Központból indítják el, hogy 200 vidéken élő egyszülős családnak eljuttassák a karácsonyi csomagokat – áll a közleményben.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Vajda János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.