időjárás -2°C Adél 2023. január 29.
logo

Márki-Zay bejelentette, hogy új pártot alapít

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner
2022.11.27. 19:56 2022.11.27. 20:04
Márki-Zay bejelentette, hogy új pártot alapít

– Fogunk egy pártot alapítani, ezt a polgári értékrendet fogjuk mi képviselni az immár ezt elhagyó Fidesszel ellentétben

– kezdte videóját Márki-Zay Péter. A bukott miniszterelnök-jelölt úgy fogalmazott: a polgári értékeket képviselő jobbközép párt pozícióját korábban a Fidesz sajátította ki magának, de szerinte ezt ma már ők nem képviselik.

Mint kifejtette: a Mindenki Magyarországa Mozgalom túl színes ahhoz, hogy kizárólag jobboldali vagy keresztény legyen. Összehasonlításképpen az Európai Néppártot hozta fel példának. Hozzátette: tájékoztatni fog arról, hogy mikor lesz a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak pártja. 

Márki-Zay Péter a videóban beszélt arról is, hogy szerinte a héten a magyar titkosszolgálat hitelesítette őt. Mint kifejtette: – A legfontosabb örömhír ezen a héten, igazi boldogság mindannyiunk számára, hogy a magyar kormány, hosszas titkosszolgálati munkálatokkal, fillérre ugyanazt az eredményt nyomozta ki, mint amit mi hónapokkal ezelőtt nyilvánosságra hoztunk.

Ezt annak kapcsán mondta, hogy kiderült, majdnem dupla annyi pénzt kapott az USA-ból a baloldal, mint amennyit bevallott. Márki-Zay megköszönte a magyar titkosszolgálatnak, hogy – mint fogalmazott –„hitelesítették” őket. 

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.