Nem ismerte a tankerületi igazgatót, de megfenyegette

Kihallgatta a rendőrség azt a férfit, aki névtelenül küldött zaklatólevelet.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2022. 12. 08. 13:47
null
20210707, Budapest Ablaktakarítás közben a tizedik emeletről zuhant ki a 70 év körüli Márta néni a Havanna lakótelepen, a Csontváry Kosztka Tivadar utcában. képen: rendőrség rendőr autó helyszínelés holttest kiesett Fotó: Knap Zoltán ( BORS) Fotó: Knap Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Kicsúszott belőlem – mondta kihallgatásán a 24 éves N. Andor, aki a megalapozott gyanú szerint megfenyegette az egyik budapesti tankerületi igazgatót és családját. A zaklató – aki nem Magyarországon járt iskolába, és nem is hazánkban dolgozik – saját bevallása szerint nem ismerte a sértettet, csak rá akart ijeszteni.

„Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért és el fogjuk vágni a torkukat te mocskos rohadt büdös k…” „… anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka.” – ezzel a szöveggel kapott levelet október 7-én munkahelyi e-mail címére az egyik fővárosi tankerületi központ vezetője. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói ezután azonosították az elektronikus levél küldőjét, akit tegnap gyanúsítottként ki is hallgattak. A 24 éves, szombathelyi N. Andor beismerő vallomásában elmondta: nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába, jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik, az igazgatót pedig nem ismeri, de rá akart ijeszteni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a szabadlábon védekező, cselekményét „nagyon megbánó” N. Andor ellen.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Knap Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.