Itt van az idei nyári és téli igazgatási szünet időpontja

Nyáron kilenc, télen viszont csak három napra állnak majd le az állami hivatalok.

2023. 01. 30. 13:58
null
Budapest, 2022. június 22. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának székhelye a fõváros VIII. kerületében, a Reviczky utcában. A Médiatanács elsõdleges feladata, hogy biztosítsa a demokratikus nyilvánosság mûködését a médiában, megteremtse és fenntartsa a közönség és a médiumok érdekei közti egészséges egyensúlyt, és egyúttal korrekt szakmai partnere legyen a piaci szereplõknek, szakmai szervezeteknek. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nyáron 2023. augusztus 7. és 2023. augusztus 15. napja között kerül sor igazgatási szünet bevezetésére, a téli időszakban pedig 2023. december 27., 28., 29. napján. A kérdés kapcsán előkészített kormányrendelet kihirdetése a jövő hét első felében várható – értesült a Magyar Nemzet. 

Ezekben a napokban áll majd le az államapparátus, csak a legfontosabb ügyeket lehet majd intézni. Tavaly év végén december 22-től hirdetett meg igazgatási szünetet a kormány, ami egészen január 6-ig tartott. A hosszabbítás célja az energiafogyasztás optimalizálása volt, hiszen a szankciós energiaárak az államnak is jelentős többletkiadást jelentenek. Idén év végén azonban nem várható hasonlóan hosszú szünet, a nyári leállás pedig kilencnapos lesz. 

Borítókép: illusztráció (Fotó:  MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.