Kovács Zoltán: Újabb hazugságot terjeszt a miniszterelnökről a dollárbaloldal

Orbán Viktor álláspontja Magyarország európai uniós tagságáról közismert és egyértelmű.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 01. 27. 13:51
KOVÁCS Zoltán
Esztergom, 2022. november 22. Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelõs államtitkára sajtótájékoztatót tart a Mondjunk nemet a szankciókra! elnevezésû országjáró sorozat rendezvénye elõtt Esztergomban 2022. november 22-én. MTI/Bodnár Boglárka Fotó: Bodnár Boglárka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A dollárbaloldal, amint azt az elmúlt években oly sokszor láttuk, most pedig újra és újra tapasztaljuk, azt teszi, amit megbízói várnak tőle! Most éppen újabb hazugságot terjesztenek a miniszterelnökről” – írta Kovács Zoltán, a Fidesz nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán.

A politikus arra reagálva tette közzé a bejegyzését, miszerint a The American Conservative újságírója arról cikkezett: Orbán Viktor nem szeretné, ha Magyarország az EU tagja lenne. A Mathias Corvinus Collegium (MCC) második nemzetközi médiakonferenciáján azonban nem hangzottak el a lapban – és azután a baloldali sajtóban futótűzként terjedő – mondatok. A súlyos dezinformációt azóta korrigálta a lap. A miniszterelnök úgy fogalmazott a találkozón, hogy számára személyesen fájdalmakkal jár ugyan az EU-tagság és a sok kritika, de nem kérdés, hogy Magyarország az unió része marad.

A nyilvánvaló hazugságokkal kapcsolatban Kovács Zoltán azt írta: 

Orbán Viktor álláspontja Magyarország európai uniós tagságáról közismert és egyértelmű, amint arról tavaly, az országgyűlési választások után tartott parlamenti programadó beszédében is beszélt: a tagság nem kívánságműsor, hanem Magyarország nemzeti érdeke

– szögezte le. 

Borítókép: Kovács Zoltán, a Fidesz nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.