Meglepően magas bevételre tett szert Hadházy cége

A 2020-as 43 milliós bevételét 2021-ben 70 millió forintra emelte.

Magyar Nemzet
Forrás: Tűzfalcsoport2023. 01. 19. 16:32
HADHÁZY Ákos
Budapest, 2022. november 4. Hadházy Ákos független országgyûlési képviselõ beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza elõtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hadházy Ákos 40 milliós árbevételt realizált cége, a Hadházy-Vet Kft. legutóbb egy gyanús ügylettel került bele a hírekbe.

A cég főtevékenységei között állat-egészségügyi ellátás mellett alkotóművészet és médiareklám is megtalálható a portfóliójában. 

Fotó: Tűzfalcsoport

Bevételei pedig 2017 óta folyamatosan emelkednek, sőt 2021-ben kiugró eredményt produkált a 2020-as 43 milliót 2021-ben közel a duplájára, 70 millió forintra emelte. 

Fotó: Tűzfalcsoport

Ezzel párhuzamosan pedig az adózott eredmény is növekedett.

Fotó: Tűzfalcsoport

A cég létszáma közben három főről négy főre emelkedett, sőt 2023-ra már hét főt számlál.

Felmerül a kérdés: reális, hogy egy szekszárdi, háromfős állatorvosi kft. éves bevétele 70 millió forint? 

A Hadházyhoz köthető cég 70 milliós bevétele kiugróan jó eredménynek számít, összevetve egy 23 fős létszámmal működő budapesti állatorvosi céggel, amely ugyanebben az évben 258 milliós bevételt realizált

 – derül ki a Tűzfalcsoport által megkérdezett állatorvostól.

Fotó: Tűzfalcsoport

Az országgyűlési képviselő a Gyurcsány–Bajnai-kormányok alatt a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.-nek, a Vízmű Kft.-nek és az Ipari Park Kft.-nek, illetve a végelszámolás alatt lévő Szekszárdi Turisztikai Non-Profit Kft. „v. a.”-nak is felügyelőbizottsági tagja volt.

Fotó: Tűzfalcsoport

A Hadházy-Vet Kft. szemben előbbiekkel Hadházy képviselő résztulajdonában van, illetve ő a társaság ügyvezetője is egyben. A cég életében eddig egy érdemi negatív esemény történt, Ferenczyné dr. Aszódi Csilla közjegyző indított egy időközben lezárult végrehajtási eljárást – írja a Tűzfalcsoport.

Fotó: Tűzfalcsoport

Az eredeti cikk Bővül és meglepően tollasodik Hadházy cége címmel a Tűzfalcsoport oldalán olvasható.

Borítókép: Hadházy Ákos (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.