Orbán Viktor: A kormány a veszélyek korában is megvédi a magyarokat

Orbán Viktor a mai kormányülésről osztott meg egy új fotót a hivatalos közösségi oldalán.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Facebook2023. 01. 25. 13:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány célja, hogy a veszélyek korában is meg tudjuk védeni a rezsicsökkentést, a családtámogatásokat, a nyugdíjakat és a munkahelyeket. Ezen dolgozunk ma is!

– írta legújabb Facebook-bejegyzésében a miniszterelnök.

Orbán Viktor már a múlt heti kormányülésen is megerősítette: folyamatosan azon dolgoznak, hogy a költségvetéssel megvédjék a magyar családokat az energiaárak emelkedésétől.

A veszélyek kora

A jelenlegi időszakot már többször említette úgy a miniszterelnök, mint a veszélyek kora. A Covid–19-világjárvány nehézségei után a szomszédunkban dúló háború hatásaival is meg kell küzdenie a magyar kormánynak.

Az energiaárak változását jelentősen befolyásolta az orosz–ukrán háború, ráadásul Brüsszel az Oroszország elleni szankciók bevezetéséről döntött, amivel nemcsak az európai gazdaságot sodorta veszélybe. A szankciók hatására jelentősen megemelkedtek az energiaárak, így kialakult egy globális energiaválság. 

Orbán Viktor az év első kormányülésén is leszögezte, hogy a kormány a veszélyek korában sem adja fel, továbbra is megvédik a magyar családokat, elkerülve a recessziót.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.