Akciófilmbe illő jelenetek, bekábítószerezve menekült a rendőrök elől egy férfi

Nagyobb mennyiségű szexuálisteljesítmény-fokozót is lefoglaltak a rendőrök a férfi autójából.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 02. 01. 11:22
null
Budapest, 2018. július 23. Rendõrségi helyszínelõk dolgoznak 2018. július 23-án Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc út 345. szám elõtt, ahol egy személyautó halálra gázolt egy gyalogost. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kábítószeres állapotban, a megengedett sebességet jóval túllépve menekült a rendőrök elől az autójával, majd abból kiszállva árkon-bokron át szaladt egy 42 éves tatabányai férfi.

Miután elfogták a rendőrök, átvizsgálták a száguldozó autóját, és több, feltehetőleg kábítószergyanús anyagot, ahhoz használatos eszközöket, illetve nagyobb mennyiségű szexuálisteljesítmény-fokozót foglaltak le. De találtak egy engedély nélkül tartott, forgótáras gáz-riasztó maroklőfegyvert is.

 A Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói büntetőeljárást indítottak a 42 éves férfival szemben járművezetés eltiltás hatálya alatt, illetve kábítószer-fogyasztás, -birtoklás miatt. 

A helyi rendőrök azt vették észre január 30-án hajnalban, hogy az autó sofőrje gyorsítani kezdett, amikor meglátta az egyenruhásokat az úton. Erre követni kezdték a gyanús autót, mely menekülése közben figyelmen kívül hagyta az „Állj, elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát, sőt a piroson is áthajtott. A sofőr ezután egy telephelyre hajtott, kiszállt a kocsiból, átmászott egy kerítésen, majd az erdőbe szaladt. Nem jutott azonban sokáig, a rendőrök elkapták. 

A büntetőeljárás mellett a tilos jelzésen áthajtás miatt ötvenezer forint közigazgatási bírsággal is sújtották a sofőrt, míg a stoptábla figyelmen kívül hagyása miatt szabálysértési feljelentést tettek vele szemben – tájékoztatott az MTI a rendőrség közleménye alapján. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.