Ismeretlen holttestet találtak Paks három különböző pontján

A Paksi Rendőrfőkapitányság körözést adott ki egy ismeretlen holttest miatt, amit Paks három különböző helyszínen, három darabban találtak meg február 16-án, csütörtökön.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Police.hu2023. 02. 18. 10:24
null
Budapest, 2017. június 17. Bûnügyi helyszínelõk dolgoznak 2017. június 16-án egy XVI. kerületi Zrínyi utcai háznál, ahol a gyanúsítás szerint egy 66 éves nõ leszúrta 65 éves férjét. MTI Fotó: Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség információi alapján a koponyacsontra, a törzsre és az alsó végtagokra egymástól elkülönülve találtak rá. A holttest tekintetében fogstátus megállapítására nem volt lehetőség, mivel az alsó állkapocs hiányzott, a felső állkapocsból pedig hiányoztak a fogak – írja a Police.hu.

Az elhunyt koráról, neméről és a történtekről még nem adott ki részletes tájékoztatást a hatóság.

A személy ruházatát és őszesbarna hajszínét ismertették. 

A leírás alapján az elhunyt egy világoskék színű, elöl cipzárral ellátott, jobb oldali hónalj részen a varrás mentén körülbelül négy centiméter hosszan szakadt állapotú, márka- és méretjelzés nélküli kardigánt viselt. Emellett egy magasszárú, márkajelzés nélküli fekete velúr cipő, mintás pamut póló volt az áldozaton.

A ruházat többségének színét nem tudták megállapítani a holttest erőteljes bomlása miatt. Az ügyben tart a nyomozás.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.