Rosszul lett és meghalt egy ember a törökbálinti uszodában

Az esetről közösségi oldalán számolt be a törökbálinti Cseh László Uszoda.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 02. 07. 12:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonnal elsősegélyben részesítették az uszoda alkalmazottjai a jelen lévő orvos segítségével azt az embert, aki hétfőn délután lett rosszul a medence partján a törökbálinti Uszodában.

Ezt követően a beteget átadták a kiérkező mentőknek, akik folytatták az ellátását. A mentők sikeresen előkészítették a kórházba szállításra a beteget, aki sajnálatos módon a mentőben életét vesztette – olvasható a Törökbálint Sportközpont Cseh László Uszoda hivatalos Facebook-oldalán megosztott bejegyzésben. 

Az esetről kegyeleti okokból további információval nem szolgáltak. A sportközpont dolgozói részvétüket fejezték ki a hozzátartozóknak.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Facebook/Törökbálint Sportközpont Cseh László Uszoda)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.