Újabb pedofilbotrány: 13 éves lányt ronthatott meg egy Békés vármegyei tanár

Az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt – közölte a Békés Vármegyei Főügyészség.

Magyar Nemzet
Forrás: PESTISRÁCOK.HU2023. 02. 20. 18:24
Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy héttel ezelőtt rántotta le a leplet a PestiSrácok.hu a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztensről, és most újabb botrányról számolt be a portál. Ezúttal egy Békés vármegyei általános iskola történelemtanárát gyanúsítják azzal, hogy megrontott egy 13 éves kislányt, a gyermeket ráadásul a saját nevelőapja kínálhatta fel a tanárnak. Az esetről az iskola egyik tanulójának a rokona beszélt a portálnak.

A lap megkereste a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, valamint az illetékes főügyészséget is, akik arról nyilatkoztak, hogy az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.

Kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. február 3-án szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett egy …, de korábban … dolgozó és egy … lakhelyű, jelenleg … élő férfit. A nyomozás eddigi adatai szerint mindketten az utóbbi férfi 13 éves lánya sérelmére követtek el szexuális cselekményt. A rendőrkapitányság kezdeményezte mindkettőjük letartóztatását. A nyomozásról az eljárás érdekeire és a gyermekre tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad

– írta  a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Békés Vármegyei Főügyészség azt közölte, hogy indítványukra a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 

2023. február 5-én és 6-án mindkét férfi letartóztatását elrendelte egy hónapra.

A települések nevét a gyermek védelmében nem közölték. A portál egy helyi forrásától – aki személyesen ismeri az ügyben érintett tanárt – további részleteket is megtudott a történtekről. Ez alapján az áldozat egy 13 éves kislány lehet, akit az édesanyja a volt párjánál hagyott, évek óta a nevelőapával élt a gyermek. A férfi állítólag mentálisan zavart, komoly pszichés problémái vannak, és az is felmerült, hogy ő maga is abuzálhatta a gyermeket, majd nemrég pénzért adhatta át testi örömök kiélésére a pedofil hajlamú tanárnak – olvasható a PS cikkében.

A teljes cikk Újabb pedofilbotrány: 13 éves lányt ronthatott meg egy Békés vármegyei történelemtanár, aki ezért fizethetett is a tini nevelőapjának (18+) címen a PestiSrácok.hu oldalon érhető el.

A Magyar Nemzet korábban beszámolt arról is, hogy a fiatal fiúkat elcsábító, az egyik 15 éves diákjával szexelő, az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola állásából felfüggesztett férfi pedagógiai asszisztense jóban lehet Léderer Andrással, a Magyar Helsinki Bizottság főmunkatársával. Az illető akár emiatt is állíthatta, hogy ingyen és szívesen képviseli őt a Soros-szervezet – írta meg az Origo.

Múlt hétfőn derült ki a Krúdy Gyula Általános Iskola férfi pedagógiai asszisztenséről hogy egy videóban azzal kérkedett: egy 15 éves fiú diák a szeretője – emlékeztetett cikkében az Origo. A portál megjegyezte, hogy az illető egy másik felvételen arról is beszélt, hogy „hajtanak rá a 14 évesek”. Továbbá a videóiban kifejtette: nem követ el törvénytelenséget, ha 14 éven felüliekkel kezd viszonyt.

Ezután a liberális aktivistákra jellemző módon a jogait hangsúlyozta, azonban a iskolai dolgozóként felmerülő kötelezettségeiről – a gyermekek jólétének és fejlődésének biztosítása – már hallgatott. Sőt, a közösségi médiában felnőtteknek szánt erotikus videóihoz diákok is hozzáférhettek. A férfiról egészen bizarr történetek is előkerültek, ezek közül talán az volt a legenyhébb, amikor azzal dicsekedett, hogy „b…zi Toldi Miklósként” állította meg a Nagykörút forgalmát.

Az Origo felhívta a figyelmet, hogy miközben a Magyar Helsinki Bizottság igyekezett elhatárolódni a pedagógiai asszisztenstől (vagy legalábbis úgy tett), vannak erősen arra utaló jelek, hogy a férfinak közvetlen és igen jó kapcsolata lehet a Soros-szervezettel. Mint írták, erről tanúskodik az egyik Youtube-csatornájára feltöltött videó, amelyen a 2009-es budapesti melegfelvonulást örökítette meg. A videón 5:47-tól látható egy interjú Léderer Andrással, aki jelenleg a Magyar Helsinki Bizottság főmunkatársa. A Soros-aktivista láthatóan kötetlenül beszélget a pedagógiai asszisztenssel, úgy tűnik, elég jól ismerik egymást.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.