Betört az imaházba, kilopta az adományt és a mikrofonokat

A jászsági rendőrök gyanúsítottként kihallgattak egy 25 éves férfit, aki a rendelkezésre álló információk szerint elvitt két mikrofont és az adománypénzt a jászapáti imaházból.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 03. 29. 15:01
Eltulajdonított mikrofonok a jászapáti imaházból Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bejelentést kapott a rendőrség, hogy egy ismeretlen személy múlt hétfőn este hét óra és másnap délután egy óra között bement egy jászapáti imaházba, ahonnan 

eltulajdonított két mikrofont és az adománydobozból harmincezer forintot.

A rendőrök március 28-án, kedden előállítottak egy huszonöt éves férfit, és gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt elmondta, hogy időközben eladta a mikrofonokat, amiket a rendőrök azóta megtaláltak és lefoglaltak.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást a férfi ellen – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: az elvitt mikrofonok (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.