Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Dömötör Csaba: Érdeklődéssel nézzük a baloldali pártok identitáskeresését + videó

A Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese parlamenti felszólalásáról töltött fel egy videót hivatalos közösségi oldalára.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Facebook2023. 03. 09. 12:03
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet képen: Fekete-Győr András, a Momentum korábbi elnöke, Jakab Péter, a Jobbik elnöke, Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely főpolgármester, Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dömötör Csaba szerint érdeklődéssel nézik a baloldali pártok identitáskeresését és újfajta önmeghatározását. 

A Jobbikról hallottuk, hogy konzervatív, miközben a posztkommunistákkal indulnak egy választási listán

– hangzott el a fideszes politikus videójában, majd hozzátette, hogy a párt emellett olyanokkal is összefogott, akik az Antifát támogatják. 

Kiemelte, hogy az MSZP úgy állítja magáról, hogy egy patrióta szociáldemokrata párt, hogy a magyarok ellen kampányoltak egy népszavazást megelőzően. Az államtitkár úgy véli, hogy „ennél már csak az lenne a meglepőbb, hogyha a Mi Hazánk azt mondaná magáról, hogy ők a liberális élcsapat.”

Borítókép: ellenzéki rendezvény (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.