Évek óta körözött bűnözőt fogtak Budapesten + videó

A fővárosi nyomozók fogtak el egy férfit, aki ellen a hazai elfogatóparancs mellett európai és nemzetközi körözést is kiadtak – tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nemzet
Forrás: BRFK2023. 04. 03. 15:24
A körözött 41 éves N. Barnabás elfogása a Ráday utcában 2023. március 29-én Forrás: BRFK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztály célkörözési osztályának nyomozói a bűnügyi bevetési osztály munkatársaival együttműködve múlt szerdán este elfogták a negyvenegy éves N. Barnabást a IX. kerületi Ráday utcában.

A férfi ellen a Fővárosi Törvényszék négy körözést adott ki, miután nem kezdte meg lopás, kényszerítés hatósági eljárásban és hatósági eljárás akadályozása miatt kiszabott, összesen két év és tíz hónapos szabadságvesztését, és felmerült, hogy külföldre szökött. Emiatt 

a hazai és európai elfogatóparancs mellett Interpol-körözés is érvényben volt vele szemben.

N. Barnabást a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányságára állították elő, majd a büntetés-végrehajtás intézetébe kísérték át – adott tájékoztatást a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: részlet az elfogásról készült videóból (Forrás: BRFK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.