Következő mérkőzések
Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Rossz hír a séta szerelmeseinek, még több roller jön Budapestre

Budapest három belső kerületében – Terézváros, Erzsébetváros és Józsefváros – indította el szolgáltatásait a Whoosh elektromosroller-megosztó 750 járművel – közölte a társaság szerdán.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 19. 12:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rollereket kizárólag a fővárosi önkormányzat és a kerületek erre kijelölt mikromobilitási parkolóiban, az úgynevezett Mobi-pontokon lehet felvenni és leparkolni, a rendszer nem engedélyezi máshol a bérlés befejezését.

A cég közlése szerint a rollerekre felszerelt IoT-modul (Internet of Things) segítségével valós időben lehet nyomon követni a jármű helyét, útvonalát és töltöttségi szintjét, valamint az útburkolat minőségéről is információ érhető el.

A tarifák percalapúak, de van napijegy is, amely 3990 forintba kerül, emellett heti és havi bérletet is lehet váltani.

A járművekkel maximum 25 kilométer/órás sebességgel lehet közlekedni, sétálóutcákban pedig automatikusan leállnak. A társaság magyar és angol nyelvű telefonos ügyfélszolgálattal áll a felhasználók rendelkezésére minden nap reggel 9 és éjfél között.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Whoosh)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.