Édesanyjával együtt tűnt el egy hét év körüli kislány, nem adnak életjelet

Lehet, hogy látta őket?

Magyar nemzet
Forrás: Police2023. 05. 24. 13:23
null
Budaörs, 2021. január 1. Rendõrautók és egy mentõ egy benzinkútnál, az M1-es autópálya Budaörsi szakaszánál 2021. január 1-jén. Az autó vezetõje megpróbált elmenekülni az õt követõ rendõrjárõrök elõl, behajtott egy benzinkúthoz, ahol a szalagkorlátnak ütközött. A férfi ittasan, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett. A jármûben egy gyermek is utazott. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó gyerekkorú Lukács Letícia eltűnése ügyében – adta hírül a Police.hu. 

A gyermek eltűnését a kislány édesapja jelentette be a rendőrségen, mert az édesanyja április 28-án délután elvitte az óvodából az édesapával közös felügyelet alatt álló gyermekkorú kislányát, és az apa azóta nem tudja őket elérni.

A kislányt az eltűnés miatt keresi a rendőrség, azonban az erőfeszítések eddig még nem vezettek eredményre. Lukács Letícia körülbelül 148 cm magas, vállig érő göndör barna haja van, a szeme színe is barna – közölte a rendőrség. 

Forrás: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a hat-hét éves Letícia, illetve édesanyja tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.