Holnap újra Kormányinfót tartanak

Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra beszámol a kormány legújabb döntéseiről.

2023. 05. 10. 14:59
GULYÁS Gergely; SZENTKIRÁLYI Alexandra
Budapest, 2023. április 20. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. április 20-án. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön 11 órától újra Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, akik beszámolnak a kabinet legújabb döntéseiről.

Ahogy arról lapunk beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnök a mai kormányülés megkezdéséről posztolt a közösségi felületein. „Készül a költségvetés. Háborús időkben is megvédjük a családokat, a munkahelyeket, a rezsicsökkentést, a nyugdíjakat, és garantáljuk Magyarország biztonságát!” − írta a legújabb Facebook-bejegyzésében a kormányfő.

Legutóbb három hete, április 20-án volt Kormányinfó. Akkor Gulyás Gergely bejelentette, hogy idén az állam átvállalja a mezőgazdasági öntözés költségeit, valamint, hogy az élelmiszerárstopokat újabb két hónapra, június 30-ig hosszabbította meg a kormány. A tárcavezető kifejtette, hogy az amerikai nagykövetség plakátkampányát a magyar kormány is támogatná, ha nem késtek volna vele több évtizedet.

 

– Rossz az időzítés. Mi támogatnánk ezt a plakátkampányt, csupán 65 évet késett az amerikai nagykövetség

 

– hangsúlyozta Gulyás Gergely.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.