Ittasan, jogosítvány nélkül motorozott, még bukósisak sem volt rajta

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság büntető- és szabálysértési eljárást is indított a pethőhenyei férfival szemben.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 24. 13:47
A,Man,Lifts,A,Heavy,Motorcycle,That,Fell,After,An
1148079032 Fotó: osobystist Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A körzeti megbízottak 2023. május 21-én ellenőriztek egy bukósisak nélkül motorozó 28 éves férfit Zalaszentivánon, a Zrínyi Miklós utcában. Az igazoltatás során felmerült a gyanú, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott, amit az alkoholteszt igazolt. A segédmotor-kerékpárost további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra.

A rendőrök azt is megállapították, hogy a motorosnak nincs vezetői engedélye, ezért vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, valamint engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.