Lehet, hogy megtalálták a Miskolcon eltűnt nő holttestét, akinek a férje öngyilkos lett

Tragikus fordulatot vett az ügy.

Magyar Nemzet
Forrás: BOON2023. 05. 02. 17:31
Danger,On,The,Street.,Blue,Flasher,On,The,Police,Car
Montenegro illusztráció
785605885 Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Majdnem biztos, hogy a múlt héten eltűnt miskolci nő holttestére leltek rá a Molnár-szikla közelében – adta hírül a BOON. A lap emlékeztet, hogy már majdnem egy hete, hogy egy 69 éves nő fodrászhoz indult a miskolci Rigó utcából, azonban azóta nem tért haza és életjelet sem adott magáról, tartózkodási helye pedig ismeretlen. A nőnél az iratait megtalálták, de a telefonját nem vitte magával.

A felhívás szerint körülbelül 160–170 centiméter magas és 60 kilogrammos nőt keresnek, aki legutóbb szürke kabátot viselt, és egy fekete hátizsák is volt nála. 

Vasárnapra virradóra pedig tragikus fordulatot vett az ügy. Az eltűnt nő férje önkezével vetett véget az életének. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya arról tájékoztatta a lapot, hogy a halálesetet a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálta, azaz kizárt az idegenkezűség.

Kedden délelőtt drónnal folytatták a keresést a Lillafüred felé vezető úton, a Molnár-szikla alatti területen. A lap úgy tudja, alig szállt fel a drón, és máris egy női holttestre bukkantak, amely az eltűnt nő holtteste lehet. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.