Már nem kell sokat várni Pest megye egyik legolcsóbb gyógyvizes fürdőjének nyitásáig

A fürdő szezonálisan üzemel, de hamarosan újra várja a fürdőzni vágyókat. A belépő országos szinten is az egyik legolcsóbb lesz.

MAGYAR NEMZET
2023. 05. 09. 21:46
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pest megye keleti részén található Tápiószentmárton nagyközség, ahol egy szezonálisan üzemelő, kizárólag szabadtéri medencékkel rendelkező termálstrand is működik. A strandidény nem korlátozódik pusztán a nyári hónapokra, hiszen májusban nyitnak és szeptemberben zárnak.

A szezonkezdet május 20-án, szombaton lesz.  Tápiószentmártonon egy 34-36 Celsius-fokos gyógyvizes medencével, egy 30-32 Celsius-fokos  strandmedencével és gyermekmedencével várják majd a látogatókat. Június 17-e körül nyit a hűvösebb vizű, 25-28 úszómedence. Sportpálya, játszótér és büfé is rendelkezésre áll a fürdőzők számára – olvasható a Termalonline.hu oldalán.

A 2023-as idény során 2000 forint lesz a belépő, de a 65 éven felettiek, ahogyan a három és tizennyolc év közöttiek 1500 forintért léphetnek be a strand területére. A két gyermek és két felnőtt esetén kérető családi belépő pedig 5300 forint, további gyerekként plusz 1000 forint.

Borítókép: Tápiószentmártoni strand (fotó: Tápiószentmártoni Strand és Termálfürdő)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.