Növényi, por állagú, tabletta és folyékony anyag is előkerült az alagsori lakásból

A drog porciózásához, kereskedelméhez és fogyasztásához használt mérlegeket, valamint szívószálakat, nejlontasakokat, mobiltelefonokat és SIM-kártyákat, laptopot és közel egymillió forintot is találtak a rendőrök a lakásban.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 17. 8:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A zuglói rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint kábítószert árult XIV. kerületi lakásán – írja a Police.hu

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. május 6-án egy alagsori lakásba mentek ki, mivel a gyanú szerint ott egy férfi kábítószert árult. Vevőitől azokért három és ötezer forint közötti összeget kért.

Az egyenruhások a lakásban egy férfit fogtak el, majd kutatást tartottak. 

Ennek során közel fél kiló zöld növényi és ugyanennyi por állagú kábítószergyanús anyagot, valamint üvegben vagy dobozban tárolt tablettákat és folyékony anyagot is találtak. 

Ezek mellett a drog porciózásához, kereskedelméhez és fogyasztásához használt mérlegeket, továbbá szívószálakat, nejlontasakokat, mobiltelefonokat és SIM-kártyákat, laptopot és közel egymillió forintot foglaltak le.

A feltételezett elkövető a tárolóedényeket „ANFI”, „Matrix drops” és „Cannabis” feliratokkal címkézte fel.

Az elsődleges szakértői vélemény szerint a nyomozók által lefoglalt anyagok között volt marihuána és amfetamin is, a feketepiaci értékük körülbelül 4,5 millió forint.

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányság a 45 éves férfit kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels/Kindel media)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.