Tíz percig sem élvezhette a rabló a zsákmányát

A férfi beismerő vallomást tett a Miskolci Rendőrkapitányságon.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Police.hu2023. 05. 04. 13:08
Arrested,Man,In,Handcuffs,With,Hands,Behind,Back.,The,Criminal
2141394577 Fotó: Andrey Mihaylov Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bejelentést követően szinte azonnal azonosították, majd elfogták a rendőrök azt a férfit, aki rablást követett el Alsózsolcán – írta a Police.hu.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 21 éves szendrői férfival szemben. A gyanúsított 2023. május 3-án délelőtt egy alsózsolcai üzletben ellökte az eladót, hogy a pultra tett mobiltelefont megszerezze, amit magához vett, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök tíz percen belül, a helyszín közelében azonosították, majd elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit. Ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök megtalálták nála az elrabolt telefont, amit visszaadtak jogos tulajdonosának.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, majd a hatóság őrizetbe vette, egyben kezdeményezték a letartóztatását is.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Shutterstock)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.