Baleset miatt lezárták az M1-es autópályát Ács térségében

Hét kilométeres torlódásra számítsanak.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI, Útinform2023. 06. 19. 10:49
Autópálya Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy teherautó hátuljának ütközött egy személyautó az M1-es autópálya 95-ös kilométerszelvényénél, Ács térségében, a Győr felé vezető oldalon, ezért a sztrádát lezárták – tudatta a katasztrófavédelem hétfőn az MTI-vel.

Azt írták, hogy az autó vezetője beszorult a járművébe, az ácsi önkormányzati tűzoltók feszítővágóval megkezdték a kiszabadítását. A balesethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és egy mentőhelikopter is érkezik – tették hozzá.

Az Útinform szerint nem sokkal a baleset után, a 100-as és a 106-os kilométer között sávelhúzásos terelés van érvényben, mert aszfaltoznak. A terelést átépítik, ezalatt mindkét oldalon csak egy-egy sáv járható a határ felé vezető oldalon. A torlódás már hét kilométeres.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.