Egy óvatlan pillanatban betört ismerőséhez, és közel négymillió forintot lopott a házból

A rendőrök az eltulajdonított pénzt szinte hiánytalanul lefoglalták és a jogos tulajdonosának vissza is adták, a férfi pedig teljes körű beismerő vallomást tett.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 19. 14:16
törött ablak Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tiszaújvárosi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki egy Tiszakesziben található családi házból közel négymillió forintot zsákmányolt – írja a Police.hu

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy harmincnégy éves tiszakeszi férfival szemben. Az elkövető 2023. június 18-án délelőtt, Tiszakeszin betörte az egyik ismerőse ablakát, bejutott a házba, majd közel négymillió forint készpénzt vitt el onnan.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egyenruhásainak köszönhetően azonosították az elkövetőt, akit négy órán belül elfogtak, majd előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki.

A rendőrök az eltulajdonított pénzt szinte hiánytalanul lefoglalták, és a jogos tulajdonosának vissza is adták, a férfi pedig teljes körű beismerő vallomást tett.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.