Medencét építettek a kertbe, akkor jött a „hideg zuhany” a szomszédoktól

Miután azonban a háztulajdonos rámutatott a biztonsági kamerára, és ismét azzal fenyegetőzött, hogy hívja a rendőrséget, a szomszéd beleegyezett a távozásba.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 06. 19. 13:33
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy volt a boldogság a családban, mikor elkezdték használni a csodaszép környéken vásárolt, vadiúj házukat. Élvezték, hogy szép a kert és ezt kiegészítették és medencével is, hogy a család együtt hűsölhessen a kánikulában, a gyerekek együtt játszhassanak a kertben – írja a Mirror

A cikkben úgy fogalmaznak, amikor új szomszédai lesznek az embernek, az mindig csak a szerencsén múlik, hogy milyenek lesznek, ki fognak-e jönni egymással. Amennyiben az ember szerencsés, akkor figyelmes, kedves szomszédokat kap, akikkel akár még barátság is kialakulhat. Az említett családnál ez nem igazán jött össze. 

Akkor jött a „hideg zuhany”, mikor medencét épített a család a kertbe. 

A Redditen a háztulajdonos egyik fia elmesélte a szomszédokkal való interakciót, miután hazaérve azt tapasztalták, hogy a háromgyermekes család átmászott a kerítésen a telkükre, és használják a medencét. A fórumba írt bejegyzésében kifejtette: „Már az első napon, amikor a medencét beüzemeltük, a szomszédok segítettek a három gyereküknek átmászni a kerítésen, ők maguk is így tettek, és elkezdték használni a medencénket.” Majd hozzátette: „Amikor én és az ikertestvérem kimentünk a medencéhez, megdöbbenve láttuk, hogy ismeretlen emberek használják a medencénket”.

Ez után szóltak az apjuknak – az ingatlan tulajdonosának –, és ő megkérdezte a szomszédot, hogy ki adott nekik engedélyt a medence használatára. Mivel a szomszéd nem tudta, hogy a tulajdonossal beszél – hiszen még nem mutatkoztak be egymásnak –, hazudott, és azt mondta: „Ó, jó barátok vagyunk a tulajdonossal, és ő megengedi, hogy használjuk, amikor nincs itthon.”

Ezek után a férfi megmutatta a pancsoló szomszédnak a saját háza kulcsait, így a szomszéd nő elismerte, hogy csak azért használják, mert „ti nem használtátok, amikor mi idejöttünk”, és szemtelenül még azt is hozzátette: „Szóval most már várnotok kell!”.

A tulajdonos elmagyarázta nekik, hogy mivel az ingatlanuk ajtaja zárva volt, át kellett mászniuk a kerítésen, ami azt jelenti, hogy birtokháborítást követtek el. A szomszéddal folytatott beszélgetésben még hozzátette: „Szóval ezért simán letartóztathatnak titeket. Szóval mielőtt ez még odáig fajulna, javaslom, hogy távozzatok”.

A férfi azt mondta, hogy használják inkább az út mentén lévő nyilvános uszodát, de a nő ahelyett, hogy udvariasan távozott volna, ragaszkodott hozzá, mivelhogy „túl sokan vannak ott”. 

Miután azonban a háztulajdonos rámutatott a biztonsági kameráikra, és ismét azzal fenyegetőzött, hogy hívja a rendőrséget, a szomszéd beleegyezett a távozásba.

A dolgok rosszabbra fordultak, miután megnézték a biztonsági kamera felvételeit, és észrevették, hogy az egyik gyerek a medencébe pisilt.
Elmagyarázták: „Ismét ki kellett tisztítanunk a medencét, mert a gyerekek koszos lábbal ugráltak bele, és az egyik gyerek még bele is pisilt a medencébe.” Majd hozzátette: „Azt kérdezi, honnan tudjuk? Nos, a medence előtt állt, és belepisilt. A kamera rögzítette. Erre nincsenek szavak.”

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.